Big Pharma Drug Side Effects Editorial Latest Natural Remedies Newsletter Thursday pharmaceutical industry PhRMA Side Effects synthetic compounds This Week MailChimp

Apteekki tuomitsee Pharman lähestymistavan terveyteen

Apteekki tuomitsee Pharman lähestymistavan terveyteen

Jos uskot, että ihmiskeho on ihmeellinen ja ihmeellinen esimerkki satojen tuhansien vuosien hienostumisesta evoluution kautta, näkemyksesi on täysin päinvastainen kuin Pharman. Pharma tarkastelee ihmiskehoa kuin ahne, vanha kone, jatkuvasti alttiina hajoamiselle ja jatkuvasti tarvitseva tukeutua synteettisillä kemikaaleilla, jotka ovat evoluutiolle vieraita (ts. Lääkkeitä).

Pharma ei näytä uskovan, että ihmiskehossa olisi mitään kykyä parantaa itse tai että ravitsemus on tärkeää tai että ihmiskeho on osa luonnollista maailmaa. Pharma näkee lääkeaineen sivuvaikutuksia poikkeavuutena ja pikemminkin yllätyksenä kuin ennakoitavana seurauksena synteettisten kemikaalien (lääkkeiden) lisääntymisestä monimutkaisiin ja erittäin hienostuneisiin biologisiin järjestelmiin.

Jos olet inhoa ​​pitkästä luettelosta elintarvikelisäaineista niin monet päivittäistavarakaupoissa olevat tuotteet, olet todennäköisesti yhtä pettynyt huumekauppaan. Apteekkien hyllyillä olevat tuotteet edustavat vielä korkeampaa keinotekoisuutta verrattuna pitkälle käsiteltyihin elintarvikkeisiin, jotka täyttävät nykyaikaisen supermarketin hyllyt. Olin aina levoton apteekista, koska mieluummin viljelijän markkinoiden edustama terveysmalli kuin lääkekaupan edustama malli.

Monet apteekin lääkkeistä ovat välttämättömiä. Jotkut ovat jopa hengenpelastajia. Mutta Pharma on tavannut supertähteiden, kuten insuliinin ja antibioottien, menestyksen kolmen renkaan sirkukseen, jossa on pikakorjattavat pillerit jokaiselle sairaalle.

Sana ”luonnollinen” puuttuu näkyvästi Pharma-sanakirjasta:

yksi sana, joka puuttuu näkyvästi televisiossa myytävistä reseptilääkkeistä. Tämä sana on ”luonnollinen”. Hyvin harvoin poikkeuksin lääkkeet ovat erittäin synteettisiä aineita, jotka on luotu laboratoriossa ja joita ei ole koskaan ennen nähty ihmisen evoluution pitkällä aikana. Et koskaan kuule, että lääkeyritykset käyttävät sanaa "luonnollinen" tai "kokonaisvaltainen", koska tuskin mikään heidän tekemästään sopii kuvaukseen. Se on kaikki mekanistista ja reduktionistista, ja se perustuu herkkien biologisten prosessien ohjaamiseen monimutkaisissa biologisissa järjestelmissä synteettisillä kemikaaleilla.

Miksi hylätä reduktivismi?

Reduktionismi on uskomusjärjestelmä, jonka mukaan ihmisen terveys voidaan ymmärtää ja muuttaa molekyylissä. ja solutasot jättäen huomioimatta koko ihmisen. Ernst Mayr vastustaa, että kokonaisuus on paljon enemmän kuin sen osien summa. (Ernst Mayr, Tämä on biologia: Elävän maailman tiede, Belknap Press; Reprint-painos, 15. syyskuuta 1998, s. Xvi)

“… väite, että monimutkaisten elävien järjestelmien jokainen ominaisuus voidaan selittää tutkimuksen kautta alhaisimmista komponenteista (molekyylit, geenit tai mikä tahansa) vaikutti minulta absurdilta. Elävät organismit muodostavat yhä monimutkaisempien järjestelmien hierarkian, molekyyleistä, soluista ja kudoksista kokonaisten organismien, populaatioiden ja lajien kautta. Jokaisessa korkeammassa järjestelmässä ilmenee ominaisuuksia, joita ei voitu ennustaa komponenttien tuntemuksen perusteella. ”

Valitettavasti mielestäni proviisorit ovat valitettavasti hyväksyneet ja sisällyttäneet lääketeollisuuden kuvauksen ihmisen terveyteen vaikuttavista tekijöistä. Apteekkarit osallistuvat siten mekanistisen ja pelkistysmallin levittämiseen ihmisten terveydestä – joka perustuu hyökkäykseen ihmisen biologiaan synteettisillä kemikaaleilla -, mikä on hyödyllistä Pharman kertomukselle.

Estäjät, antagonistit ja estäjät:

Pharma on ollut villin onnistunut. edistäessään näkemystä, että terveys riippuu alfa-salpaajien, beeta-salpaajien, kalsiumkanavasalpaajien, angiotensiinireseptorien salpaajien, H2-antagonistien, protonipumpun estäjien, HMGCoA-reduktaasin estäjien jne. määräämisestä. Pharma uskoo, että ihmiskeho ei voi menestyä ilman jatkuvaa hallintaa ja valvonta lääkkeillä, joita ammattilaiset ovat määränneet ja myöntäneet valkoisissa kerroksissa.

Äiti-luonnon kannalta lääkkeet ovat vieraita aineita:

Pharma näyttää olevan omituinen uskomus, että niin kauan kuin näitä erittäin synteettisiä aineita käytetään hyväntahtoisiin tarkoituksiin (sairauden hoitamiseksi), Äiti Luonto antaa heille passin. Itse asiassa Äiti Luonto näkee lääkkeet todennäköisesti evoluution vieraana. Siksi melkein jokaisella apteekin lääkkeellä on pitkä luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista. Sitä vastoin viljelijän markkinoilla oleviin kokonaisiin ruokiin ei liitetä esitteitä, joissa kuvataan varotoimenpiteitä, varoituksia, vasta-aiheita ja haittavaikutuksia. Katson, että pitkät mahdollisten lääkehaittavaikutusten luettelot osoittavat, että ihmiskeho kapinallistuu näiden lääkkeinä tunnettujen vieraiden aineiden diktatuuria vastaan, samoin kuin miehitetyt populaatiot kapinoivat voimakkaan sortimen diktatuuria vastaan.

Pharma on sodassa Ihmisbiologia:

Lääkäreiden vastaanottoviite jakaa lääkkeet lukuisiin ryhmiin niiden käytön mukaan. Ylivoimaisesti suurimpia luokkia ovat etuliitteellä “anti”. Sisältää tulehduskipulääkkeitä, antihistamiineja, masennuslääkkeitä, verenpainelääkkeitä, pahoinvointiaineita, liikalihavuuden torjuntaa, antipsykootteja, anti-hyperlipidemiaa (lipidejä) alentava), anti-spastit, anti-hapot (antasidit), anti-pyreetit (kuumetta vähentävät aineet), anti-prureetit (anti-kutina), anti-neoplastiset aineet (syövän vastaiset), rytmihäiriöiden torjunta-aineet, antikoagulantit, anti- ahdistus ja antibiootit.

Näin ollen Pharman raamattu, The Physicians 'Desk Reference, koostuu pääasiassa aineista, jotka ovat sodassa ihmiskehon monimutkaisten biologisten järjestelmien kanssa. Joten ei ole yllättävää, että valta- ja sotakäsitteet hallitsevat nykyaikaista lääketiedettä sellaisilla termeillä kuten tappio syöpä, tuhoavat syöpäsolut, sota syöpää vastaan, torjuvat masennusta, kontrolloivat verenpainetta jne.

Pharma pitää normaalia biologista prosessia patologisena:

Farman mekanistinen ja reduktionistinen näkemys ihmiskehosta johtaa usein yksinkertaistettuihin ratkaisuihin monimutkaisissa biologisissa järjestelmissä:

kolesteroli:

Farin sota sydän- ja verisuonisairauksiin on suurelta osin sota kolesterolille. Pharmalle ei näytä olevan merkitystä, onko kolesteroli välttämätöntä ihmiskehon kaikkien solujen toiminnalle tai että esimerkiksi kolesteroli on välttämätöntä hormonien tuotannossa.

Vatsahappo:

Pharma näyttää nähdä mahahapon olemassaolo virheenä ihmisen evoluutiossa. Kuinka muuten voidaan nähdä protonipumpun estäjien (Prilosec, Nexium, Aciphex, Prevacid ja Protonix), happojen estäjien (Zantac, Pepcid, Axid ja Tagamet) ja antasidien (rolaids, tums) laaja käyttö? Vatsahappo suorittaa monia välttämättömiä toimintoja, mukaan lukien ruoan pilkkominen ja tuhoavien haitallisten organismien tappaminen.

Kipu:

Pharma näyttää kipua olevan jotain hyökkäävää ja voitettavaa. Ibuprofeenin kaltaisten OTC-kipulääkkeiden mainostajat edistävät usein ajatusta, jonka mukaan tämä lääke antaa urheilijoille mahdollisuuden ”vaikuttaa voimaan kivun kautta” (osallistua urheiluun loukkaantuneina). Itse asiassa kipu on tärkeä signaali, joka kertoo meille lopettamisen harjoittamasta kipua aiheuttavaa toimintaa, kunnes kehomme on aika parantua omalla aikataulullaan. Vastaavasti selkäkipuja tulisi nähdä siten, että aivomme käskevät hankkia kiinteämmän patjan tai istua tuolissa, joissa on enemmän lannetukea, tai saada työtä, joka ei edellytä seisotusta koko päivän kovalla lattialla, sen sijaan että hyökkäisimme kipua kipulääkkeillä.

kuume:

Pharma näyttää kuumeen olevan uusi virhe ihmisen evoluutiossa. Tosiasia on, että lievä tai kohtalainen kuume on usein puolustusmekanismi tartunnan torjumiseksi. Lievä tai keskivaikea kuume on itse asiassa suojaava, eikä sitä tule rutiininomaisesti hoitaa, ellei se ole vakavampi ja voi aiheuttaa aivovaurioita.

Ripuli:

Pharma näyttää ripulin olevan uusi virhe ihmisten evoluutiossa. Todellisuus on, että ripuli on suojamekanismi, joka on samanlainen kuin kuume ja kipu. Ripulin tarkoituksena on poistaa haitallisia organismeja tai muita haitallisia aineita ruuansulatuksesta. Ripulia ei tule rutiininomaisesti hoitaa ripulin torjunta-aineilla, ellei se ole vaikeaa. Nestemäisten ja elektrolyyttien täydentäminen Pedialyten kaltaisilla tuotteilla on loogisempaa kuin ripulin pysäyttävien tuotteiden käyttö.

Masennus:

Biologisella reduktionismilla tarkoitetaan käyttäytymisen vähentämistä fyysiselle tasolle ja sen selittämistä neuronien, välittäjäaineiden, hormonien, aivojen suhteen. rakenne jne. Farman yksinkertaistettu ymmärrys ihmiskehosta vähentää masennuksen aivojen kemialliseen epätasapainoon (ensisijaisesti serotoniiniin) ja jättää huomioimatta elämän olosuhteiden kriittisen roolin masennuksen aiheuttajissa.

syöpä:

Pharma syyttää syöpää solun toimintahäiriö (tai huonot geenit tai ikääntyminen) ja jättää huomioimatta myrkyllisten kemikaalien roolin, jotka ovat niin kaikkialla maailmassa. Farmamainokset edistävät rohkeutta ja sitkeyttä, kun he joutuvat syöpädiagnoosiin. Syövän torjunta tarkoittaa vapaaehtoista ja passiivista hoitoa toksisilla kemoterapeuttisilla aineilla. Mielestäni syövän torjunnan pitäisi tarkoittaa taistelua yrityksiä vastaan, jotka saastuttavat ympäristöämme tai jotka täyttävät nykyaikaisen yhteiskunnan synteettisillä kemikaaleilla, jotka ovat vieraan ihmisen evoluutiossa. Lääkemainoksissa ei koskaan kerro, että Merckin käsikirjassa (17. painos, s. 2591-2592) todetaan lähinnä, että jopa 90% syövistä voidaan estää:

“Ympäristö- tai ravitsemustekijät aiheuttavat todennäköisesti jopa 90% ihmisen syöpistä. Näitä tekijöitä ovat tupakointi; ruokavalio; ja altistuminen auringonvalolle, kemikaaleille ja lääkkeille. Geneettiset, virus- ja säteilytekijät voivat aiheuttaa loput. ”

Apteekkikoulun opetussuunnitelmat, jotka näyttävät olevan suunnitellut miellyttää Pharmaa:

Mielestäni apteekkikoulu, jossa kävin, muistutti seminaaria, koska opiskelijat olivat kiinnostuneita kapeasta näkymä terveydelle molekyylien, solujen, kemian ja farmakologian perusteella. Luonnon parantavaa voimaa ja hyvän ravinnon merkitystä ei kunnioitettu. Farmasiakoulussa oli kyse synteettisten kemikaalien käytöstä, jotka ylittävät ja ohittavat herkät biologiset prosessit molekyyli- ja solutasolla.

Yksi farmasian koulujen yllättävimmistä ja pettymyksistä minulle oli tajuaminen, että opetussuunnitelman ydin on sairaus kuin terveys. Farmasiakoulu esitti puhtaasti mekanistisen ja reduktionistisen näkemyksen ihmiskehosta, joka opetti opiskelijoille, että ihmisen terveys voidaan ymmärtää tutkimalla molekyylien ja solujen toimintaa.

Apteekkikoulun ensimmäisestä päivästä alkaen ihmiskehoa kuvattiin mekaanisena laitteena. . Luonnon ihmeellistä ja ihmeellistä parantavaa voimaa ei kunnioitettu. Tämä näkemys ihmiskehosta on tietysti mitä Far haluaa, mutta siinä jätetään täysin huomioimatta luonnon mahtava parantava voima. Mielestäni nykyaikaisen lääketieteen tavoitteena ei ole lisätä äiti-luontoa. Nykyaikaisen lääketieteen tavoitteena on korvata Äiti-luonto teknologisella maailmankuvalla, joka on nopea tekninen korjaus jokaiselle terveysongelmalle.

Ehkäisy vs. pillerit:

Kukaan farmasian professoreistani ei uskaltanut kysyä: "Eikö se olisi parempi estää näitä sairauksia kuin hoitaa niitä? ”Sitä olisi pidetty jumalanpilkkana. Professoria olisi pidetty häiritsijana. Jos apteekin opiskelija ilmoittaisi luokassa olevansa kiinnostuneempi ennaltaehkäisystä kuin pillereistä, kyseistä opiskelijaa olisi pidetty myös ongelmantekijänä ja apteekin vastaisena.

Opiskelijat olisivat tarkastelleet keskustelua ravitsemuksesta. kuin omituisesti paikoillaan apteekkikoulussa. Farmasiaopiskelijat oppivat näkemään terveyden seurauksena monimutkaisten biologisten prosessien manipuloinnista molekyyli- ja solutasolla. He oppivat olemaan biologisia tekniikoita, eivät ravitsemusterapeutteja tai ravitsemusterapeutteja. Apteekkien opiskelijat, jotka uskovat vahvasti sairauksien ehkäisyyn, ovat todennäköisesti epämukavia apteekkikoulussa ja uransa aikana apteekkina.