An Unprecedented Evil Persecution CCP China Chinese Communist Party Chinese Regime Evil Persecution Falun Gong Falun Gong practitioners forced organ harvesting freedom of belief genocide Humankind Jiang Zemin Latest Special Special Series the epoch times

Huolimaton Falun Gongin tappamisesta heidän elimilleen

Suppressing the truth is the head of all evil

The Epoch Occasions julkaisee ylpeänä julkaisun "Ennennäkemätön pahan vaino: ihmiskunnan hyvyyden vastainen kansanmurha" (toim. Dr. Torsten Trey ja Theresa Chu. 2016. Clear Insight Publishing). Kirja auttaa ymmärtämään pakollisen elinten keruun Kiinassa selittämällä tämän julmuuden perimmäisen syyn: Kiinan hallituksen suorittaman kansanmurhan Falun Gongin harjoittajia vastaan.

Reaktio todisteisiin Falun Gongin tappamisesta heidän elintensä puolesta. ei ole ollut verrannollinen rikoksen vakavuuteen eikä todisteiden laatuun.

Miksi näin on?

Contents

todisteiden kertyminen

Yksi syy on se, että käydään läpi kaikki asiaankuuluvat todisteet – ja siellä on melko Se, että päädytte tietoon johtopäätökseen siitä, tapetaanko Falun Gongia heidän elintensä takia, on paljon aikaa vievä tehtävä. Monilla ihmisillä ei ole aikaa.

Silti ei ole helppoa pikavalintaa. Falun Gongin harjoittajien elinten keruutapahtumassa läsnä olevat ihmiset ovat joko tekijöitä tai uhreja. Sivullisia ei ole.

Koska uhrit murhattiin ja krematoitiin, ketään ei löydy eikä ruumiinavausta suoriteta. Muutamia paitsi muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ei ole olemassa selviäviä uhreja, jotka kertovat mitä heille tapahtui. Rikoksentekijät eivät ole taipuvaisia ​​tunnustamaan julkisesti, jatkuvasti ja yksityiskohtaisesti mitä rikoksia ihmisyyttä vastaan.

Rikosten kohtauksissa ei jää jälkiä. Kun elinten keruu on saatu päätökseen, leikkaussali, jossa se tapahtuu, näyttää kuin mikä tahansa muu tyhjä leikkaussali.

Jos tarina Falun Gongin tappamisesta heidän elimilleen voitaisiin kertoa kymmenessä sekunnissa, se olisi helppo tarina kertoa. Falun Gongin tappamista heidän elimilleen koskeva ongelma ei ole liian vähän todisteita, vaan liian paljon. Koska tarina on kirjapituinen, sen kertoaminen ei ole niin helppoa.

Cowl Up

Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä vähemmän tietoa siirrosta on Kiinassa ja mitä hienostuneempaa peitosta tulee. Tutkimukseni kokemus on, että heti kun mainitsen virallisen kiinalaisen lähteen, se katoaa. Mainosten sairaalan verkkosivustoilla lyhyt odotusaika elinsiirtoille on mennyt, joten julkinen ylpeilee siirrosten ansiosta.

Kiinan viralliset elinsiirtohinnat ovat kadonneet. Sairaalat eivät enää kerro soittajille, että niillä on Falun Gongin elimiä 2–three viikon kuluessa myyntiin.

Hongkongin maksansiirtorekisteri, jolla aiemmin postitettiin aggregoidut maksansiirtomäärät, ei enää toimi. Kiinalaiset elinsiirto-lääkärit, jotka ovat aiemmin antaneet lähetyskirjeitä ulkomaalaisille hoitohenkilökunnalle potilaidensa operaatioita koskevista tiedoista, jotka koskevat elinlähteitä ja hylkimislääkkeitä, eivät enää tee niin.

Kiinan hallitus väittää, että vangit, joilta elimet ovat heistä kaikki tuomitaan kuolemaan. Silti hallitus kieltäytyy julkistamasta kuolemanrangaistustilastoja.

Minä ja muut olemme arkistoineet kaiken viittaamiemme tiedon, jotta riippumattomat tutkijat näkevät mitä näimme. Ajan myötä virallisista kiinalaisista lähteistä saatavissa olevat tiedot ovat kuitenkin vähitellen huonontuneet. Näyttää siltä, ​​että elimien hankinta kattaa systemaattisesti.

Rikkomisen uusisuus

Voimme olla varmoja, että elinsiirtoteknologian uudistajat eivät ole koskaan kuvitelleet, että heidän kehittämäänsä käytettäisiin omatuntovankien murhaamiseen ja myyntiin. heidän elimilleen valtavia summia.

USA Korkeimman oikeuden tuomari Felix Frankfurter vuonna 1943 reagoi Jan Karskin kertomukseen holokaustista, Frankfurter sanoi puolalaiselle diplomaattille: ”En sanonut, että tämä nuori mies valehteli. Sanoin, etten voinut uskoa sitä, mitä hän sanoi. Eroa on. ”

Omatuntoisten vankien tappaminen heidän elimistään edustaa pahasta inhottavaa muotoa, joka kaikista ihmiskunnan näkemistä pilaantumisista huolimatta on uusi tällä planeetalla. Aivan kauhu saa tarkkailijat tuntemaan epäuskoaan.

Falun Gongin kärsimys

Tukahdutetut demokratia-aktivistit, toimittajat, ihmisoikeuksien puolustajat, tiibetiläiset ja kristilliset aktivistit herättävät enemmän myötätuntoa kuin Falun Gong, koska he ovat paremmin länteen tuttuja. Falun Gong on äskettäinen, alkanut vuonna 1992, ulkomainen, ilman selvää yhteyttä maailmanlaajuisesti juurtuneisiin perinteisiin.

Ulkopuolisille Falun Gong -nimelle on välitöntä, vaikkakin pinnallista outoa. Sanat “Falun” ja “Gong” länsimaisilla kielillä eivät tarkoita mitään.

Kommunistien mielestä Falun Gongin uhri on rikos, josta on helpompi päästä eroon kuin muiden paremmin tunnettujen ryhmien uhriksi tekeminen. Falun Gongin uhrit ovat usein ihmisiä, joilla ei ole länsimaisia ​​yhteyksiä tai länsimaisia ​​kieliä. Ulkopuolisten on paljon helpompaa suhtautua uhreihin, joilla on yleismaailmalliset merkinnät, toimittajiin, ihmisoikeuksien puolustajiin ja demokratiaaktivisteihin, kuin ryhmään, jonka nimi ei merkitse mitään useimmille korville.

Tuntemattoman väärien esittäminen on paljon helpompaa. kuin tiedossa. Kun kommunistit romahtavat Tiibetin buddhalaisia ​​tai kristillisten talojen kirkkoja, tiedämme, että he puhuvat hölynpölyä. Kun kommunistit romahtavat Falun Gongia, monet ihmiset eivät ole varmoja siitä, onko syytöksillä mitään perusteita.

Kommunistinen propaganda

Kun Kiinan kommunistinen puolue / hallitus päätti kieltää Falun Gongin, propagandakampanja, joka kohdistui Falun Gong alkoi. Tämä propaganda on ollut systemaattista, säälimätöntä kaikkialla maailmassa. Se koostuu kokonaan perusteettomista stereotypioista tukahduttamiseksi, joita esiintyy aivan erilaisista syistä.

Falun Gongin vastaisella syytöksellä, kuten kaikella rynnäkityksellä, on vaikutus. Kaikkein raivokkain vaikutus on Kiina, jossa propaganda on kiistaton. Mutta yllyttämisellä on salakavala vaikutus kaikkialla.

Kiinan kohina Falun Gongin käytöstä hämmentää ja hämärtää. Monet niistä, jotka eivät hyväksy koko Kiinan Falun Gongia koskevaa propagandaa, ovat kuitenkin sitä mieltä, että kaikkien näiden kiinalaisten syytteiden takana on oltava jotain väärää Falun Gongissa.

Skeptisyys Falun Gongista ei perustu mihinkään. Todellinen Falun Gongin käytännössä, mutta on pikemminkin Kiinan hallituksen / kommunistisen puolueen yllyttämisen käytökselle. Selvä ja yksinkertainen, se on ennakkoluuloja.

Vastakkaiset intressit

Kiina on maailmanlaajuinen valta, jolla on taloudellisia ja poliittisia ulottuvuuksia ympäri planeettaa. Kiinan taloudellinen painoarvo ylittää selvästi muiden tärkeimpien ihmisoikeusloukkausten tekijöiden määrän.

Jotkut ihmiset poliittisista tai diplomaattisista tai taloudellisista syistä nielevät mitä tahansa Kiinan kommunistisen puolueen sanomaa, totta tai totta. Näiden muiden matkustajien kannalta merkityksellistä on vain se, että Kiinan kommunistinen puolue sanoo sen. Totuus tai valhe on välinpitämättömyyskysymys.

Toisille heidän riippumattomuutensa sanelee hiljaisuuden, riippumatta siitä mitä he uskovat. He eivät halua heikentää omia henkilökohtaisia ​​etujaan sanomalla mitään asiasta, joka ei vaikuta heihin henkilökohtaisesti.

Esimerkiksi Kiinassa sijaitseva Kiinan konsulaatti Torontossa kirjoitti vuonna 2004 kaupunginvaltuuston jäsenet kehottaen heitä vastustamaan julistuspyyntöä. Falun Gong -viikosta. Kirjeissä sanottiin: "Jos ehdotus hyväksytään, sillä on erittäin kielteinen vaikutus tulevaisuuden hyödylliseen vaihtoon ja yhteistyöhön." Toronton kaupunginvaltuuston Michael Walkerin mainitsemien "hyödyllisten vaihtojen ja yhteistyön" joukossa uhattiin Kanadan valmistaman ydinreaktorin myynti. , CANDU, Kiinaan, kanadalaisen Bombardierin rakentaman rautatieyhteyden Tiibettiin ja kahden pandan lainan Toronton metro-eläintarhaan. (1) Tapahtumaan nähden niin suhteettomat uhat osoittivat Kiinan kommunistiselle hallitukselle tärkeän sisällön hiljentäminen.

Kiinan hallituksen vallan hyödyntäminen on erityisen ilmeistä länsimaissa yliopistoissa. Jos on yksi asia, joka sinun on tiedettävä ymmärtääksesi Kiinan hallituksen, se on sen kohtelu Falun Gongille. Kiina kohtelee Falun Gongia vihollisenaan numero yksi. Kiina viettää kaikissa esiintymisissä enemmän henkilöstöä aikaa, rahaa ja vaivaa Falun Gongiin sen suurlähetystöissä ja konsulaateissa ympäri maailmaa kuin mihinkään muuhun. Kun Kiina täyttää vankilat ja työleirit Falun Gongilla, tämä pakkomielle ei kerro meille mitään Falun Gongista. Mutta se kertoo meille Kiinan hallituksesta. Keskittyminen Kiinan kiinnostuneisuuteen Falun Gongin kanssa antaa meille selkeämmän kuvan Kiinan hallituksen mentaliteetista ja dynamiikasta kuin mikään muu painopiste.

Kiinalaisissa tutkimusosastoissa ympäri maailmaa, lähes poikkeuksetta, ei kuitenkaan ole kursseja, ei tutkimusprojekteja, ei julkaisuja, ei vierailevia luentoja Falun Gongista. Kiinan tutkimusosastot ympäri maailmaa ovat ukkonen vaikuttaneet Falun Gongin vainosta huolimatta siitä, että tämä vainotus kertoo meille enemmän Kiinasta kuin käytännössä mistään muusta. Kiinan tutkimusosastoissa Falun Gong jätetään huomiotta.

On kuin yliopistofysiikan laitokset jättäisivät huomioimatta Einsteinin suhteellisuusteorian, ikään kuin yliopistojen englanninkieliset kirjallisuuslaitokset jättäisivät huomiotta Shakespearen. Kun yliopistot jättävät huomion jotain niin keskeistä Kiinassa, niin ilmeistä, se ei ole tietämättömyyden takia. Kyse on pikemminkin toiveesta olla vastustamatta Kiinaa. Kiinalaisten tutkijoiden mielestä he tarvitsevat ainakin Kiinan hallituksen yhteistyötä saadakseen viisumin tullakseen Kiinaan työskennelläkseen. Yhteistyön varmistamiseksi he pysyvät poissa aiheesta, jota Kiinan hallitus ei haluaisi harkitsevan. Tutkijoilla on tarpeeksi rehellisyyttä, jotta he eivät ota Kiinan hallituksen linjaa Falun Gongille. Mutta jos he sanovat jotain muuta, Kiinan viranomaiset osuivat katolle. Tämän reaktion välttämiseksi he eivät sano mitään.

Rakenteen puute

Falun Gong ei ole organisaatio; se ei ole edes ihmisiä. Se on pikemminkin joukko harjoituksia, joilla on henkinen perusta.

Harjoituksia voi tehdä kuka tahansa, missä tahansa, milloin tahansa, vaikka yleensä ne tehdään kerran päivässä, usein yhdessä ryhmissä, kuten monet muut Tai Chi ja Qi Gong käytäntöjä Kiinan puistoissa. Kiinnostuneet voivat aloittaa harjoitukset milloin vain haluavat ja lopettaa milloin useless haluavat. Harjoittaessaan he voivat harjoittaa harjoituksia niin vähän tai niin paljon kuin heidän mielestään sopivat.

Henkilön ei tarvitse ilmoittautua kenenkään kanssa tai liittyä mihinkään tai maksaa mitään harjoituksen harjoittamiseksi. Kaikki tiedot harjoitusten tekemisestä on julkisesti ja vapaasti saatavissa.

Ne, jotka harjoittavat Falun Gonghavenoorganisaation johtamista. Harjoittajat eivät palvo perustajaa Li Hongzhiä. Hän ei myöskään saa varoja lääkäreiltä. Hän on yksityishenkilö, joka tapaa harvoin lääkäreitä. Suurin osa harjoittajista ei ole koskaan tavannut häntä.

Falun Gong -yhteisön rakenteen puute haittaa ihmisoikeusraportointia. Minghuilla on verkkosivusto, joka kerää ilmoituksia uhreista. Siellä on myös kansalaisjärjestö, Maailman järjestö, joka tutkii Falun Gongin vainoa, ja se tekee tutkimusta ja analysointia. Verkkosivusto ja kansalaisjärjestö ovat paljon kuin Falun Gong -harjoittajien yhteisö, toisin sanoen rahaa, johtajuutta, toimistoja, henkilöstöä ja voimakasta luottamista vapaaehtoisiin ei ole.

Sympatia Kommunismille

. Kiinalaisista kommunisteista on tullut niin kapitalistisia, on yllättävää, että sosialistit ryntävät Kiinan kommunistisiin tarkoituksiin. Silti tämä ilmiö on edelleen olemassa. Kiinan kommunistinen puolue / valtio on kyennyt voittamaan omalle puolelleen monia globaalin vasemmistoyhteisön elementtejä, joilla on nostalgia vanhan ajan kiinalaiselle kommunismille.

Tämä heikko vasemmistolainen solidaarisuus ilmenee osittain hylkäämällä kaiken kommunistisen Kiinan kritiikin. , mukaan lukien kritiikki Falun Gongin vainosta. Vanhan ajan vasemmistolaiset rynnäkivät kommunistisen puolueen kuvitelmia, joiden mukaan CIA on Falun Gongin takana. (2) Vaikka tällaiset epäilyt ovat liian kaukana, jotta saataisiin paljon seuraavista, ne estävät poliittisen spektrin yksimielisyyden kiinni Kiinan vainosta. Falun Gongin tappaminen yleensä ja erityisesti heidän elintensä tappaminen Falun Gongin puolesta.

Käänteinen Onus

Joillakin alueilla on asenne, jonka mukaan Falun Gongin tappaminen heidän elintensä puolesta on varmistettava varmuudella ja puuttuessa että varmuus, mitään ei tarvitse tehdä. Tämä odotus siirtää vastuun siitä, missä se oikein sijaitsee.

Tutkimuksen vastuulla ei ole velvollisuutta osoittaa, että Falun Gongin harjoittajia tapetaan heidän elintensä vuoksi. Tutkijoiden ei tarvitse selittää, mistä Kiina saa elimensä elinsiirtoja varten. Kiinan hallituksen tehtävänä on selittää heidän elintensä hankinta.

Maailman terveysjärjestö hyväksyi toukokuussa 2010 pidetyssä edustajakokouksessa ihmissolujen, kudosten ja elinten siirron ohjaavat periaatteet. Kaksi näistä ohjaavista periaatteista on jäljitettävyys ja avoimuus.

Yhdistyneiden Kansakuntien yleisen määräaikaisarvioinnin työryhmässä helmikuussa 2009 Kanada, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Itävalta ja Italia suosittelivat Kiinalle julkaisemaan kuolemanrangaistustilastot. Kiinan hallitus vastusti tätä suositusta. Samat suositukset toistivat Belgia, Ranska, Uusi-Seelanti, Norja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta ja Italia Yhdistyneiden Kansakuntien yleisen määräaikaisarvioinnin työryhmässä lokakuussa 2013. Tällä kertaa Kiina sanoi, näemme.

Yhteys Kuolemanrangaistustilastot ja elinsiirtojen väärinkäytöt ovat nimenomaisesti esittäneet YK: n kidutusta käsittelevä YK: n esittelijä, YK: n uskonnollisen suvaitsemattomuuden esittelijä ja YK: n kidutuskomitea. Kaikki ovat pyytäneet Kiinaa selittämään eroa elinsiirtomäärien ja elinlähteiden määrän välillä.

YK: n kidutuksen vastainen komitea marraskuussa 2008 Kiinan valtionraportin päätelmissä esittämissä kirjoituksissa kirjoitti, että Kiinan: riippumaton tutkimus väitteistä, joiden mukaan joitain Falun Gong -harjoittajia on kidutettu ja käytetty elinsiirtoihin, ja toteutettava tarvittaessa toimenpiteitä varmistaakseen, että tällaisista väärinkäytöksistä vastuussa olevat syytetään ja rangaistaan. ”

Yksittäisten tapausten puute [19659005] Päätelmä siitä, että Falun Gongia on tapettu runsaasti heidän elintensä takia, perustuu useiden todistuspolkujen yhdistämiseen. Nämä todisteet eivät välttämättä tunnista yksittäisiä uhreja. Yksi vastaus todisteisiin siitä, että Falun Gong on tapettu heidän elimiensä takia kymmenissä tuhansissa, on "nimeä heidät".

Tämä pyyntö nimetä yksittäisiä tapauksia voidaan tehdä skeptisyydestä. Vaihtoehtoisesti pyydetään yksittäisten tapausten tunnistamista, koska aktivismi yksittäisen tapauksen ympärillä voi olla helpompaa kuin yleisen ilmiön ympärillä puolustaminen. Kiinan hallituksen on vaikeampaa luistella tutkimuksen ympäri, kun huomautetaan, kun me sanomme uhrin nimen, uhrin päivämäärän ja paikan, jossa se tapahtui.

Yksittäisten tapausten tunnistaminen on luonnostaan ​​vaikeaa. monista syistä. Yksi on, että tyypillisesti yksittäiset uhrit eivät jätä jälkiä jäljelle.

Lisäksi elinten keräämisen pääasialliset Falun Gongin uhrit ovat tunnistamattomia. Falun Gong kieltäytyy tunnustamasta vankilaansa suojelemaan ystäviä, työpaikkoja ja perheitä, joita muuten uhrivat siitä, etteivät he ole kääntäneet heitä. Heidän vankilansa eivät tiedä kuka he ovat ja heidän perheensä eivät tiedä missä he ovat. Ne, jotka uhraavat Falun Gongin harjoittajia, eivät ehkä tiedä mitään muista harjoittajista kuin siitä, että he ovat harjoittajia.

Periaatteessa yksittäisten uhrien tunnistamista koskevalla tarpeella ei pitäisi olla merkitystä. Todisteet väärinkäytöstä ovat kaiken kaikkiaan ylivoimaisia ​​edes ilman yksittäisten uhrien tunnistamista.

Siitä huolimatta, muutama yksilöity tapaus on joutunut esiin. Näistä seitsemän mainitaan kirjassa Verinen sato. Kahdeksasosa mainittiin Pittsburghin yliopiston William Pitt Unionin foorumilla 28. maaliskuuta 2013 pitämässään puheessa. (3)

Viisi kirjassa Bloody Harvest mainituista kahdeksasta tapauksesta tulee uhrin perheenjäseniltä. . Nämä pidätyksessä kuolleet Falun Gong -harjoittajien perheenjäsenet kertoivat näkeneensä rakkaansa ruumiit, joissa oli leikkausleikkaus ja ruumiinosat. Viranomaiset eivät antaneet johdonmukaista selitystä näihin silpottuihin ruumiisiin. Ei ole mitään virallista selitystä, miksi ruumista on rikottu. Heidän silpominen on sopusoinnussa elinten keruun kanssa.

Väärä symmetria

Kiinan hallitus pani Falun Gongin surkeuteen. Falun Gong -harjoittajat tuomitsevat Kiinan kommunistisen puolueen tekemät ihmisoikeusloukkaukset. Ulkopuolisille, jotka eivät ole kiinnittäneet paljon huomiota ja jotka eivät tunne Falun Gongia, tämä kiista näyttää pintapuolisesti ulkomaisen poliittisen viisto-ottelulta.

Medialle, joka raportoi riitaa koskevaa tarinaa, on taipumus ilmoittaa, mitä molemmat osapuolet sanovat, Kiinan kommunistinen puolue ja Falun Gong -harjoittajat, kuten he tekisivät kiistoissa. , yrittää olla neutraali. Artikkeleissa käsitellään Kiinan hallituksen ja Kiinan hallituksen propagandaa koskevista tosiasiallisista rikkomuksista tasa-arvoisesti

Media viittaaessaan Falun Gongiin sanoo joskus esimerkiksi, että seuraajat kuvaavat Falun Gongia yhdellä tavalla, kun taas Kiinan hallitus katsoo sen olevan jotain muuta. Nämä kaksi väitettä asetetaan vastakkain ilman kommentteja, sillä niitä olisi kohdeltava yhtä vakavasti.

Tutkimuksia Falun Gongin tappamisesta heidän elimilleen kohdellaan samalla tavalla. Tiedotusvälineet, kun he raportoivat tutkimuksesta, vieroittavat sitä usein kommunistisen puolueen / valtion räikeimmin väärin ja kaukaisin kieltäytymisellä ilman mitään viitettä siitä, että tutkimus perustuu todellisuuteen ja että kieltäytymisen perusta on helposti havaittavissa olevat valmisteet. 19659002] Tiedotusvälineet ilmoittavat joskus, että Falun Gongin tappamista heidän elimilleen koskeva tutkimus on kiistanalainen tai kiistanalainen, ilman mitään viitteitä siitä, että käytännössä ainoa kilpailu tai kiista tulee kommunistisesta puolueesta. Jotkut ihmiset tietysti toistavat kommunistisen puolueen sanoman tekemättä mitään vakavaa tutkimusta. Se tosiseikka, että kaikki riippumattomat tutkimukset ovat vahvistaneet alkuperäisen tutkimuksen, jonka David Kilgour ja minä teimme Falun Gongin tappamisesta heidän elimilleen, asetetaan sivuun. Joidenkin tiedotusvälineiden kohdalla kummankin osapuolen todisteiden erilaisella laadulla on vähemmän kiinnostusta kuin kiistanalaisuudella.

Lisäksi tiedotusvälineet, kuten kommunistinen puolue, omistavat tutkimuksen usein myyttiselle Falun Gong -järjestölle tai Falun Gong -harjoittajille. siitä, että Falun Gong on kiinnostunut osapuoli. Se tosiseikka, että tutkimus ja todisteet tulevat melkein kokonaan henkilöiltä, ​​jotka eivät ole Falun Gongin harjoittajia, jätetään huomioimatta.

Ihmisoikeusrikkomusten syytökset eivät aina ole totta ja eivät aina ole hyviä aikomuksia. Kaikkia hallituksia poliittisesti vastustavat turvautuvat helposti vääriin syytöksiin ihmisoikeusrikkomuksista keinona poistaa kyseistä järjestelmää laittomana.

Ero kuviteltujen ihmisoikeusrikkomusten vuoksi, jotka on keksitty delegitimisointia varten, ja tosiasiallisten ihmisoikeusrikkomusten välillä, jotka tekijät ovat kiistäneet, on todellisuus. . Emme voi sivuuttaa todellisuutta ja pidämme useless syytöksiä ja ihmisoikeusrikkomusten kieltäytymistä samankokoisina sanoina.

Holokaustin kieltäjien ja holokaustin uhrien traagisten tarinojen välinen ero on todellinen tarina, mikä oikeastaan tapahtui. Olisi vastuutonta väittää puolueettomuutta holokaustin kieltäjien ja holokaustin uhrien välillä. Jokainen totuuteen, vapauteen ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen liittyvä tuomitsisi voimakkaasti niitä, jotka pitivät holokaustin kieltämistä kunnioittavana mielipiteenä, joka ansaitsee saman painoarvon ja huomion kuin holokaustin uhrien kauhujutelmat.

Mutta holokaustin kieltäminen, kuten itse holokausti. , ei ole erillinen kokemus. Se on pikemminkin koko puheen väärinkäytösten spektrin äärimmäinen muoto. Jokaisella vakavalla ihmisoikeusrikkomuksella on kielteensä. Rikoksentekijöillä on kaikkialla koko litania valitettavia tekosyitä; mutta ensimmäinen puolustuslinja heille kaikille on ”sitä ei tapahtunut”.

Kiinan kommunistinen puolue on syyllistynyt massiivisiin ihmisoikeusloukkauksiin Falun Gongia vastaan. Falun Gong on viattomien ryhmä, epäpoliittinen väkivallaton yhteisö.

Kiinan kommunistinen puolue perustelee brutaalin valtansa pitämisen sillä, mitä kommunistiset puolueet ovat tehneet kaikkialla – se ei tunnusta mitään ja kiistää kaiken. Se valmistaa väärennöksiä, yhdistää tosiseikkoja ja kuvittelee tarjouksia. Asettamalla Kiinan Falun Gongia koskeva propaganda samalle tasolle kuin todisteita Kiinan kommunistisen puolueen tekemistä ihmisoikeusrikkomuksista, luodakseen väärän symmetrian heidän välilleen jätetään huomioimatta todellisuus ja kiinnitetään katseet hirviöihin, jotka näyttävät meitä kasvot.

välinpitämättömyys

välinpitämättömyys on yleinen ongelma, kun yritämme saada kansalaiset vastustamaan ihmisoikeusrikkomuksia. Vaikka välinpitämättömyys on yleistä, se ei ole yhtenäinen. Jotkut ihmisoikeusrikkomukset herättävät enemmän julkista reaktiota kuin toiset.

Falun Gongin heidän elintensä tappamista koskeviin todisteisiin vastaamattomuus on erityisen akuutti, ja se selitetään kaikkien muiden tekijöiden kertymisellä. Falun Gongin uutuus ja näennäinen omituisuus, kommunistisen Kiinan vauraus ja paino, todisteiden määrä, joka on selvitettävä voidakseen tehdä lopullinen päätelmä, kommunistisen puolueen peittäminen, rikkomuksen uutuus, vastakkaisuuden hyökkäys Kommunistisen puolueen propaganda, itse Falun Gong -yhteisön rakenteen puute, vasemmistolaisten syventävä suhtautuminen kiinalaiseen kommunismiin, suosion väärä siirtäminen pois Kiinan hallituksesta, lukuisten yksilöityjen tapausten puuttuminen, väärällä symmetrialla, jossa monet raportit käyvät uhrien ja tekijöiden välillä, on kumulatiivinen, demobilisoiva vaikutus.

Kun luonnollinen taipumus olla tekemättä mitään, kun jokainen on kiireinen omalle elämälleen ja tarpeilleen, tähän on useless liian paljon tekosyitä. rikkomus lahjoja. Hoito alkaa tiedosta. Tässä tiedostossa liian monet ihmiset eivät välitä, koska liian monet ihmiset eivät tiedä.

Vaikka tämä on vaikea kertoa tarina, kaikista luetelluista syistä se on tarina, joka on kerrottava. Vain tekemällä niin voimme toivoa voittavanmme huomaamattomuuden, josta tämä rikkomus kärsii.

Sisällysluettelo

Edellinen luku: Kiinan kommunistisen puolueen harjoittama elävien elinten pakollinen keräys – elinsiirtojen väärinkäyttö

Seuraava luku: Jiang Zemin: Lopullinen pahuus ihmisluonnon tuhoamisessa


[1] Jan Wong, ”Tunne Kiinan pitkä käsivarsi ”Globe and Mail, 6. elokuuta 2005.

[2] Ks. Esimerkiksi http://www.facts.org.cn/Reports/World/201407/09/t20140709_1753443.html[19659002frances19459015] “Falun Gongin tappaminen heidän elimilleen: yksittäiset tapaukset” http: // endorganpillaging .org / 2013/03/28 / the-tappaminen-of-Falun-Gongin /