Latest

Miten harjoittaa itsetuntoa ja siirry Joy: n kanssa

Itsensä anteeksiantaminen tarkoittaa oppimista, kuinka anteeksi itsellesi tekemäsi virheistä tai tekemistäsi valinnoista suurilla kustannuksilla. Usein ihmettelemme, miten on mahdollista, että me sekaisin niin paljon, miten me tulimme tähän?

Asiat eivät aina välttämättä liity yhteen. Toimintamme ei aina heijasta meitä. Muiden ihmisten toimet eivät aina heijasta niitä, tai joskus ne tekevät. Meille on helpompaa antaa anteeksi muille kuin anteeksi itsellemme.

”Parantaa, sinun täytyy päästä haavan juurelle ja suudella sitä aina ylöspäin” – Rupi Kaur

Contents

Miksi itsestään anteeksianto on tärkeää? [19659005] Kendra Cherry, MS, Writer and Instructional Advisor mukaan, Steven Gans, MD, apulaisprofessori, Psykiatria, Harvardin lääketieteellinen koulu, anteeksianto voi vähentää stressiä, mikä puolestaan ​​lisää immuniteettia, helpottaa mielenterveysongelmia, kuten masennusta ja ahdistuneisuus ja fyysisen terveyden lisääntyminen vihan vähenemisen ja sydänterveyden lisääntymisen vuoksi

Niinpä yleisen terveydentilan lisääntyminen sekä sellaisten yleisten ongelmien kuin ahdistuneisuuden ja masennuksen edistäminen, kun harjoitamme itsetuntoa. 19659002] Jos emme löydä avaina anteeksiantoon itsellemme ja muillekin, me jatkamme huolissamme ja rangaistamme itsemme sotkuksi.

Elämämme vuodenaikoja, joissa voimme varmasti käyttää kivuliaita oppia hyväksi ja oppia alkaen. Mutta kun on kyse siitä, miten kohtelemme itseämme, siihen saakka sattuu.

Me vain satutamme itsemme. Sen ei tarvitse olla suurella tavalla. Se voi olla sellainen, että emme anna virheen. Se ei ehkä ole edes ollut tajuton virhe. Ehkä olemme tienneet, miksi teimme sen, mitä teimme, ja teimme päätöksen tehdä se joka tapauksessa, ja se tekee siitä vaikeampaa.

Itsensä anteeksiantamisella voi olla monia etuja, kun taas itsetuhoaminen ei ole tuottavaa ollenkaan. Ensimmäinen kysymys, joka on kysyttävä itseltäsi, on: "Miksi tein väärin?"

Virheen tekemisessä, tekemällä virhe, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka olet tai kenellä on mahdollisuus tulla. Se ei heijasta omaa arvokkuuttasi.

Olemme kaikki ihminen; me kaikki teemme virheitä. Me kaikki teemme asioita eri syistä; avain on syyn löytäminen. Kun huomaat, miksi, avaat totuutesi. Te tiedätte, miten pääset tähän pisteeseen ja teet tärkeän päätöksen päättää itse, mennäkö tämä polku uudelleen vai ei.

Merkitys sotkussa

Joskus me hajotamme ja paljastamme enemmän haavoittuvuutta ihmisille, joita rakastamme, kun tunnustamme oman sotkun. Tämä voi johtaa suurempiin ilmoituksiin itsestämme ja elämästämme. Kun me tunnustamme, että emme ole täydellisiä, toiset voivat liittyä meihin ja löytää myös enemmän voimaa.

Yksinkertaisesti sanomalla: "Olen pahoillani", että avoimuuden ovet ja turvapaikka löytyvät taisteluistamme voimallemme . "Olen pahoillani, mutta voin yrittää tehdä siitä sinulle", on myös hyvä uusi alku. Se ei tarkoita, että kaikki on täydellinen. Mutta se tarkoittaa sitä, että voit aloittaa pelastuksen tilanteen.

Merkityksen löytäminen sotkusta tarkoittaa, että olet tehnyt teeskennellä itsellesi ja muille, että kaikki on täydellinen. Se tarkoittaa, että seisot itsesi puolesta, toisten puolesta ja mitä uskotte. Se tarkoittaa, että aloitat parantumisen.

Lopullinen tavoite?

Vapauttaminen tarkoittaa, että annat itsellesi anteeksi sen, mitä ette tienneet ja mitä luulit joutuvan tekemään (tai ei). Se tarkoittaa anteeksi itsellesi puutteita ja virheitäsi. Mutta se ei tarkoita sitä, että olisit anteeksi itsestäsi vastuuvelvollisuudesta.

Virheen tunnistaminen, päättää olla toistamatta sitä ja omistamasi vahingon omistaminen on osa matkaa. Älä pidä itseäsi sen ylitse. Se on vaikea tasapaino löytää ajoittain, mutta se on sen arvoista, että voisit hyödyntää terveyshyötyjä ja siirtyä elämääsi.

SINÄ kannattaa.

Joskus itsetunto on noin ilon löytämisestä elämä surun sijasta. Kun päästät irti, opit elämään. Remorse tekee jotakin surua, mutta se ei tarkoita sitä, että elät surussa ja pahoillanne koko elämäsi ajan.

Ehkä sinun ei tarvinnut antaa anteeksi itsellesi, että teit jotain väärää. Ehkä sinun piti antaa anteeksi itsellesi, että teit jotain oikein.

Ehkä se johtui siitä, että tiesit, että se tulee maksamaan. Mutta olette halukas maksamaan sen tekevän tämän oikean asian (tai ehkä yksinkertaisesti ei tehnyt väärää).

Miten harjoitella itsestään anteeksiantoa ja liikkua ilolla

Miten me pääsemme sinne? Miten saamme itsestään anteeksiantamisen?

Kokeile myötätuntoa.

Itsetietoisuus – itsetuntoon liittyvä edellytys

Itsetietoisuus oppii tekemään empatiaa itsekeskusteluun; sanat itsellesi, itsestäsi. Se on osa itserakkauden kehittämistä, joka on melkein kaiken edellytyksenä

Megan Hale, terapeutti ja elämänvalmentaja, asettaa sen näin:

”Jos voimme oppia ajattelemaan itseämme parhaaksi ystäväksi, puhumaan itsellemme rakkaudella ja ystävällisyydellä ja asettamaan itsemme ensisijaiseksi tavoitteeksi, se vahvistaa, että uskomme, että olemme sen arvoista.”

Sinun tarvitsee useless puhua itsellesi ystävällisemmin, empatian ja myötätunnon myötä. Olemme usein mukavampia muille kuin me itseämme. Jos itsesi puhu voittaa sinut yli jotain, kysy itseltäsi: ”Mitä ajattelen tästä, sano joku muu, jos he joutuisivat samaan tilanteeseen?” Harjoittele samaa myötätuntoa itsellesi, jota käytät muilla

Häiriö, jonka sinusta tuntuu, on osa paranemista. Se tuo tietoisuutta siitä, mitä tulee tehdä paremmin tulevaisuudessa, tai auttaa hyväksymään tuloksia, kun teet kovia päätöksiä. Mutta sinun ei tarvitse elää häpeässä tai pelossa voidaksemme tehdä voimakkaita muutoksia. ja itse asiassa, et voi.

Poistuminen syyllisyydestä

Sen sijaan, että auttaisimme meitä tekemään tilanteita oikein tai parantamaan itseämme, syyllisyys rikkoo henkemme. Hetkeksi se voi auttaa tuntemaan syyllisyyttä jonkin itsestään heijastumisen jälkeen, mutta lopulta olet ihminen ja tarvitsee myötätuntoa.

Syy on hyvä paikka käydä, jotta voimme tunnistaa muutokset, jotka meidän on tehtävä, mutta se ei ole hyvä paikka oleskella.

Syy voi tehdä sinusta tuntuu siltä, ​​että et ole tarpeeksi, tai ansaitsee anteeksiantoa tai rakkautta. Mutta se estää sinua siirtymästä elämääsi ja tulemaan parhaaksi henkilöeksi.

Kun valitset rakkauden, sinun on myös valittava itsellesi rakkaus. Sinun täytyy harkita itseäsi arvokkaana, vaikka olisit rikki, varsinkin kun olet rikki, koska jokainen on rakkauden arvoinen, ja sinäkin olet liian.

Älä anna syyllisyyttä tukahduttaa hyvyyttäsi. Älä anna syyllisyyttä syödä energiaa ja innostusta elämään. Älä anna syyllisyyttä tuhota iloa.

Anna mennä.

Anna takaisin

Käytä arvetasi syinä ja muistutuksina, jotka tekevät enemmän hyvää, vaikka et voi tehdä kaikkea oikein. Anna heidän olla oppitunteja, joita pidät kiinni eteenpäin.

Voit antaa itsellesi anteeksi ja auttaa muita samanaikaisesti. Kyse ei ole vain hyväntekeväisyyteen. Kyse on valinnoista. Voit tehdä parempia valintoja, kun sinulla on ollut aikaa miettiä omaa tilannettasi.

Loistakaa tarvitseville. Vapaaehtoistyö, jossa apua tarvitaan. Kävele jonkun kanssa, joka tuntee olevansa yksin. Kuuntele toisen ihmisen ongelmia. Löydät itsesi auttamalla heitä tekemään sitä, mitä myös yrität tehdä: itsestään anteeksi.

Tulet huomaamaan, että autat jotakuta muuta epämiellyttävän tai huonon tilanteen takia etsimällä tienne läpi. On hauska tosiasia, että annamme usein muille tapoja, jotka meidän pitäisi antaa itsellemme. Me annamme armon, rakkauden, huomion, mukavuuden, myötätunnon muille kuunnellessamme heidän vikojaan ja epäonnistumiaan, enemmän kuin me koskaan antaisimme itsellemme.

Joten tiedämme, mitä tehdä ja miten se tehdään Meidän on useless sovellettava samanlaista ystävällisyyttä ja armoa, jota me sovellamme muille, itsellemme.

Jotta saat takaisin oman elämän, anna takaisin muille. Se on melkein kuin me löydämme polun itsellemme osoittamalla sen muille. Löydät sen helpottavan kaiken.

Open Up

Jotta voisit saada rauhaa, jaa haavoittuvuutesi muiden kanssa. Jaa tarinasi virheitä ja oivalluksia, jotka todella tekevät tarinasi merkittäväksi. Kuten jotain anonyymien alkoholistien tapaamisista, jossa puhutaan muille ihmisille,

”Nimeni on____ ja minä olen alkoholisti.”

Täytätte sinä tapauksessasi tyhjät. Mitä todella haluat ihmisten tietää sinusta? Tämä auttaa heitä ymmärtämään sinua ja se auttaa sinua ymmärtämään itseäsi. Ja ymmärryksellä opit vapauttamaan sisäiset demonit ja toteuttamaan sisäiset vahvuutesi.

Sinun ei tarvitse huutaa sitä katoista. Sen sijaan on muutamia ihmisiä elämässänne tiedä, mitä tapahtuu ja miten sinusta tuntuu. Avaaminen vie rohkeutta ja voimaa, ja vaikka se ei ehkä korjaa kaikkea, vastuu paljastaa, että se on alku. Toiset voivat myös huomauttaa meille ajattelumme puutteista. Ehkä itsestään syyllinen oli välttämätöntä, ehkä se ei ollut, mutta emme voi jatkaa elää tuottavasti siellä.

Beverly Engelin mukaan psykoterapeutti,

“Voit ratkaista käyttäytymisenne ja antaa anteeksi itsellesi samanaikaisesti.”

Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa omia toimiasi, olotilanne, toisten käsittelyä ja muuta, samalla kun harjoitat itsestään anteeksiantoa.

Tämä on valtava! Se tarkoittaa, että voit olla vastuullista ja edetä edelleen.

Liikkeessä eteenpäin näet, että muut eivät välttämättä aina liiku kanssasi. He eivät ehkä ole valmiita, mutta kun jatkat muutoksia, voit valita paremman tavan olla. Voit jopa uskalla sanoa, valita iloa.

Lopulliset ajatukset – Simply Pleasure

Liikkuminen eteenpäin vaatii voimaa, samoin kuin kaikkea muuta, mutta se ei kannata sietää kipua. Voit siirtyä ilolla etsimällä ja ymmärtämällä, että olet vielä sen arvoista.

Tämän jälkeen sinulla on vielä pimeyden hetkiä ja epäilyksiä, mutta mitä enemmän annat itsellesi rakkauden, löydät itsesi ilon hetkiä. Saat itsesi nauramaan. Saat kiinni itsestäsi, jotta valo voi koskettaa haavojasi. Rakkauden valo. Löydät rauhan antautumiseen. Löydät tämän rakkauden, jopa häviössä.

Löydät itsesi anteeksiantoon, kun huomaat, että olet ihminen, ja se sinänsä tekee sinusta kokonaisen, tekee sinusta enemmän kuin tekosi tai teot, tekee sinusta tarpeeksi.

Lisätietoja anteeksiantamuksesta ja onnellisuudesta

Esitetyt valokuvaluotot: Andre Hunter kautta unsplash.com